TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuojaseloste
Laadittu: 15.10.2021.
Tietosuoja-asetus (2016/679)

REKISTERIN NIMI

Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n henkilötietokanta


REKISTERINPITÄJÄ

Pirkanmaan Vuokratilat Oy, Y-tunnus 2438128-2

Kalliontie 28, 36220 Kangasala

040 547 5136

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Mikko Heikkilä, 040 547 5136

Sähköposti: mikko.heikkila@pivuti.fi

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS/REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Lisäksi henkilötietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten markkinointiin, mukaan lukien suoramarkkinointi. Suoramarkkinointia voidaan toteuttaa myös sähköisesti.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

– Perustietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
– Henkilötunnus luotettavaa tunnistamista varten
– Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, taloudelliset tiedot
– Tapahtumatiedot
– Asiakkuuteen ja sopimussuhteeseen liittyvät tiedot
– Rekisteröidyn itse antamat tiedot


SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

– Asiakkaan antamat tiedot

TIETOJEN LUOVUTUS EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Pirkanmaan Vuokratilat Oy luovuttaa asiakastietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa. 

Käytämme ActiveCampaign-järjestelmää sähköisessä suoramarkkinoinnissa ja asiakasviestinnässä. ActiveCampaigille siirretään käyttäjän antamat tiedot. ActiveCampaign on yhdysvaltalainen yhtiö, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja ActiveCampaign kuuluu USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle. Lisätietoa ActiveCampaignin sivuilla (https://www.activecampaign.com). Rekisterin tietoja ei luovuteta muissa tapauksissa EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle.

TIETOSUOJASELOSTE

Tietosuoja-asetus(2016/679)

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä käyttävät vain Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n työntekijät. Tiedot kerätään atk-tietokantoihin, joihin vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.

Pirkanmaan Vuokratilat Oy:n tietojärjestelmän, verkkopalvelun ylläpitäjän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä toimenpiteillä. Tiedot on suojattu työntekijän tehtävien perusteella määritellyin käyttöoikeuksin, tiedonsiirtosalausohjelmien avulla. Asiakkaat pääsevät rekisterin sisältämiin käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Rekisterien käytöstä on laadittu sisäiset ohjeet. Tietokannasta tulostettava manuaalinen aineisto säilytetään lainsäädännössä edellytetyllä tavalla yrityksen valvotuissa tiloissa ja hävitetään tarvittaessa turvallisesti.

HENKILÖTIETOLAIN 6 LUVUN 26 §:N MUKAINEN TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa hänestä rekisteriin merkityt tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Tietojen tarkastusta ja oikaisua koskeva kirjallinen pyyntö tulee osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle (ks. kohta 3).

MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto merkitään rekisteriin.