Asunnot / HUONEISTOTYYPPI 1

As Oy Kangasalan
Haltijanmäen Saarni

Huoneistotyyppi 1

Paritalohuoneisto 96,0 m² (115,5 m2)
4h + s + khh + 2 wc + terassit x 2
2 kerrosta

Kaksikerroksisessa paritaloasunnossa on olohuone, 3 makuuhuonetta, sauna, kodinhoitohuone, 2 wc:tä sekä kaksi erillistä terassia.

Huoneiston kiinteät kalusteet, kodinkoneet ja muut materiaalit on huolellisesti valittu laatu sekä kestävyys ensimmäisinä kriteereinä.

Jokaisella huoneistolla on asuntokohtainen maalämpöjärjestelmä. Lisäksi kesän kuumia päiviä varten löytyy huoneistokohtainen viilennys.

Tyylikkäässä avokeittiössä on hyvin säilytystilaa. Varusteluun kuuluu jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesituuletin, induktioliesi sekä erillisuuni.

Toisessa kerroksessa on tilava kodinhoitohuone lattiakaivolla, -lämmityksellä ja pesukoneliitännällä. Kodinhoitohuoneessa on varaus korkealle pakastimelle. Molemmissa kerroksissa on erillinen wc lattialämmityksellä.

Saunan yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on sadesuihku ja lattialämmitys, sekä kulku toiselle terassille, jossa on varaus porealtaalle. Ulkovarasto tarjoaa lisäsäilytystilaa.

Toinen terassi on todella tilava ja koko huoneiston levyinen, ja sen syvyys on noin 2,4 metriä. Terassin ilmansuunta etelä-lounas, ja terassi on myös mahdollista lasittaa lisämaksusta.

Visualisoidut kuvat ovat taiteilijan näkemyksiä ja saattavat poiketa toteutuksesta

VIRTUAALINEN 360-ESITTELYKIERROS

TARVITSETKO LISÄTIETOJA?

Haluatko lisätietoa kohteesta tai keskustella myyjän kanssa ennen varauksen tekoa?

Lataa esite tai jätä yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse.

Haluatko lisätietoa kohteesta tai keskustella myyjän kanssa ennen varauksen tekoa?

Jätä yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella, puhelimitse tai sähköpostitse.